Gott nytt år och gott nytt parkeringsskämt.

Igår kom Susanna hem, så fint, så att det spelades match och hölls en presskonferens igår blev så att säga bortglömt. Var på ”Rekordmatchen” i måndags också och det var ju bara ett brutalt fiasko, men orkar inte älta det mer, det viktiga är att Frölunda inte komer undan med att hela läktaren höll på att rasa samma, att polisen bara log åt faktumet, och återigen misslyckdes de med klockan i Göteborg. Jävla pajasstad!

Så jag hörde först imorse om matchen igår mot HIV, värdelöst nummer ett även om vi verkade göra en okej match. Svårt att säga att det inte var ett steg i rätt riktining, och Sterner fick sätta två kassar, kul. Men det här med presskonferensen, värdelöst nummer två… Jag trodde helt ärligt att den där presskonferens var om något helt annat, kanske en spelare, kanske Dick, eller något sportsligt. Inte att vi ska apa efter jävla Frölunda, det här parkerings-projektet hade kunde varit kul om vi varit först med det, kunde varit, med att det också var planerat innan ”Rekordmatchen” dessutom gör det bara ännu mer pinsamt, sedan namnet, ”Revanschen”, wtf, ärligt! Som någon skrev på forumet blir en brutal lillebror- och härmapa-stämpel på det här, namnet, platsen, hela skiten. Stor suck. Varför göra en sämre kopia på något som var minst sagt halvdant, det här är rent pinsamt FBK, och samma läktarbyggare som misslyckades på skiten i måndags!? Det går ju inte, så jävla respektlöst mot supportrar och övrig publik. Fy fan.

Däremot vetifan om jag köper argumentet ”jag kommer inte om vi har samma trupp som idag”. Ingen vet hur vi spelar ut då och det spelar mindre roll – men att det här är ett pajasprojekt syns långa vägar. Illa.

Men gott nytt år era bastarder! För ikväll tänker jag inte mer på det här eller idiotiska super-duper-europaligor som också fick nytt medialt utrymme idag.

Lämna en kommentar